B-5. KORIZMENA NEDJELJA

17. OŽUJKA 2024.

UTORAK: SV. JOSIP, ZARUČNIK BDM, SVETKOVINA
 
SLJEDEĆE NEDJELJE JE CVJETNICA – NEDJELJA MUKE GOSPODNJE

- Kroz korizmu utorkom i petkom u 18:00 sati je pobožnost Križnoga puta.

- U utorak u 20 sati Zaklada "Anamarija Carević" organizira donatorski koncert zbora Palma u Lisinskom. Karte možete nabaviti i u našoj sakristiji. Prihod od karata ide za obnovu bazilike Presvetog Srca Isusova oštećene u potresu.

- U sakristiji možete prijaviti starije i nemoćne koji trebaju uskrsnu ispovijed i pričest.

- U subotu prijepodne organiziramo akciju čišćenja naše crkve za Uskrs. Molimo sve gospođe koje su voljne u tome pomoći da se prijave u sakristiji.

- Katolička studentska udruga SKAC će na Cvjetnicu dijeliti maslinove grančice – dobrovoljni prilog ide za organizaciju kampova mladih.

- Na Cvjetnicu će studenti našega isusovačkoga fakulteta organizirati ponudu knjiga, koje možete uzeti ostavivši za njih dobrovoljni prilog, koji će biti namijenjen Dječjem domu za nezbrinutu djecu 'Sveti Marko Križevčanin' u Križevcima, kojega vodi Križevačka grkokatolička eparhija a s kojim Fakultet već duže vrijeme surađuje - poručuje dekan p. Šestak i poziva na odaziv kako bismo spomenutu djecu razveselili za Uskrs!

- Na Veliki utorak 26. ožujka u našoj crkvi gostuje vokalni ansambl Angeluš koji će pjevati korizmene pučke napjeve Hrvatske na sv. misi u 18.30 i održati koncert nakon mise. Prilika je to za dodatnu kontemplaciju i molitvu u Velikom tjednu. Svi ste dobrodošli!

- Malo je još dana korizme, blizu je Uskrs. Iskoristimo ovo vrijeme za intenzivniju molitvu i djela ljubavi.

NEKA NAS SVE PRATI I KOD BOGA ZAGOVARA BEZGREŠNO SRCE MARIJINO!