B-3. KORIZMENA NEDJELJA

3. OŽUJKA 2024.

- Kroz korizmu utorkom i petkom u 18:00 sati je pobožnost Križnoga puta.

- U srijedu Molitvena zajednica Srce Isusovo animira slavljeničko-molitveni susret. Pozivamo Vas da nam se pridružite pod svetom misom u 18.30 sati.

- Tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini odvija se u tjednu pred nama. Sljedeće nedjelje prikupljat ćemo novčana sredstava u sklopu ove akcije. Unaprijed hvala na svakoj pomoći!

- Na sv. Josipa 19. ožujka u 20 sati Zaklada "Anamarija Carević" organizira veliki donatorski koncert zbora Palma u Lisinskom. Sav prihod od karata ide za obnovu bazilike Presvetog Srca Isusova oštećene u potresu. Karte po sniženoj cijeni možete nabaviti i u našoj sakristiji, a više detalja o samom koncertu pogledajte na oglasnoj ploči.

- 12. Susret hrvatske katoličke mladeži održat će se u Gospiću u subotu 4. svibnja. Sve zainteresirane molimo da nam ostave kontakt podatke u sakristiji.

- Na oglasnoj ploči možete vidjeti noviji raspored produljenog vremena slobodnog parkinga i sve ostale detalje. Molimo Vas držite se predloženoga reda kako bi nam svima bilo lakše.

- Preporučujemo župni listić, knjižicu „Manreza“ i tisak na stoliću.

- Korizma je vrijeme intenzivnijeg duhovnog života. Iskoristimo ovo milosno vrijeme za molitvu i djela ljubavi.

NEKA NAS SVE PRATI I KOD BOGA ZAGOVARA BEZGREŠNO SRCE MARIJINO!