B - 12. NEDJELJA KROZ GODINU

23. LIPNJA 2024.

PONEDJELJAK: ROĐENJE SV. IVANA KRSTITELJA, SVETKOVINA
PETAK: SV. IRENEJ LIONSKI, BISKUP I MUČENIK
SUBOTA: SV. PETAR I PAVAO, APOSTOLI, SVETKOVINA

- Od ove nedjelje (23. lipnja) kreće ljetni raspored nedjeljnih misa koje će biti prijepodne u 8:00 i 10:00, te popodne u 18:30 sati. Raspored svetih misa radnim danom ostaje isti.

- Odlukom Hrvatske Biskupske konferencije mijenja se iznos misnog stipendija koji će od 1. srpnja 2024. iznositi 10€. Do tada vrijedi dosadašnji iznos od 7€.

- Župni ured u ljetnom rasporedu radit će svakim radnim danom po dogovoru sa svećenikom poslije svetih misa. Potražite svećenika poslije mise u sakristiji ili ga pričekajte ispred ureda ujutro oko 7.30 sati i/ili navečer oko 19:00 sati.

- Večeras nakon večernje mise naš Dubravko Ćepulić Polgar održat će orguljaški koncert. Više informacija na oglasnoj ploči. Svi ste dobrodošli!

- Sutra je svetkovina rođenja sv. Ivana Krstitelja, a u subotu svetkovina apostola Petra i Pavla. Svete mise u našoj crkvi su u 7.00 i 18.30 sati.

- Naša župa organizira hodočašće za mlade Majci Božjoj Bistričkoj. Hodočastit će se u noći s 12. na 13. srpnja i sudjelovati na svečanoj misi u 11 u svetištu. Pozivamo mlade od 16 do 30 godina da se prijave u sakristiji do 7. srpnja. Više informacija na oglasnoj ploči!

- Onima koji odlaze na godišnji odmor želimo sretan put!

NEKA NAS SVE PRATI I KOD BOGA ZAGOVARA BEZGREŠNO SRCE MARIJINO!