B-4. KORIZMENA NEDJELJA

10. OŽUJKA 2024.

- Kroz korizmu utorkom i petkom u 18:00 sati je pobožnost Križnoga puta.

- U srijedu je u našoj crkvi Korizmeni koncert u organizaciji glazbene škole Vatroslava Lisinskog. Početak je u 20 sati, a dodatne informacije pogledajte na oglasnoj ploči.

- U četvrtak iza večernje svete mise je sastanak obiteljske zajednice. Svi su dobrodošli!

- U petak u 17 sati je sastanak mladih mama. Sve ste dobrodošle!

- U petak je i Križni put za nerođene koji organizira inicijativa „40 dana za život“. Početak je u 20 sati, a ide se od Kamenitih vrata do katedrala. Dodatni info je na oglasnoj ploči.

- Danas završava tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini. Svoj doprinos možete ostaviti u kutiji pri dnu crkve. Prikupljena sredstva su namijenjena za ostvarenje projekata Caritasa Bosne i Hercegovine. Hvala u ime svih onih kojima će se pomoći!

- Na sv. Josipa 19. ožujka u 20 sati Zaklada "Anamarija Carević" organizira veliki donatorski koncert zbora Palma u Lisinskom. Sav prihod od karata ide za obnovu bazilike Presvetog Srca Isusova oštećene u potresu. Karte po sniženoj cijeni možete nabaviti i u našoj sakristiji, a više detalja o samom koncertu pogledajte na oglasnoj ploči.

- Naše drage sestre milosrdnice s. Animira Pavlin i s. Nikolina Prišćan koje su požrtvovno djelovale u isusovačkom kolegiju i na našoj župi uskoro odlaze na svoje nove službe. Od srca im hvala na svemu! Posebno hvala našoj dragoj sestri Animiri, koja je godinama animirala molitvu krunice u našoj crkvi, bila aktivna u Molitvenim vjenčićima sv. Josipa, pomagala u sakristiji i različitim aktivnostima naše župe. Iskreno hvala na svemu! Ostajemo i dalje povezani, posebno molitvom krunice po kojoj će naša župa uvijek rado pamtiti dragu sestru Animiru.

- Korizma je vrijeme intenzivnijeg duhovnog života. Iskoristimo ovo milosno vrijeme za molitvu i djela ljubavi.

NEKA NAS SVE PRATI I KOD BOGA ZAGOVARA BEZGREŠNO SRCE MARIJINO!