B-1. KORIZMENA NEDJELJA

18. VELJAČE 2024.

ČETVRTAK: KATEDRA SV. PETRA, BLAGDAN

- Večeras je u velikoj (donjoj) dvorani pastoralnog centra promocija knjige „Brak, obitelj, građanska prava i sloboda“, autora Ivice Đakovića. Početak je u 19:30 sati, a više informacije pogledajte na oglasnoj ploči.

- Započinje kvatreni korizmeni tjedan u kojem su vjernici pozvani na intenzivniju molitvu i djela pokore i ljubavi. Tjedan je posvećen pokori i obraćenju, a završava liturgijom kvatri u subotu.

- Kroz korizmu utorkom i petkom u 18:00 sati je pobožnost Križnoga puta.

- U srijedu je treća srijeda u mjesecu i večernja misa u čast sv. Josipu!

- U akciji prodaje kolača župni Caritas je prikupio 1.288 eura. Prihod ide potrebitima s naše župe. Od srca hvala na pomoći!

- 12. Susret hrvatske katoličke mladeži pod geslom „Raduj se za svoje mladosti“ održat će se ove godine u Gospiću u subotu 4. svibnja. Na susret se mogu prijaviti mladi od 14 do 35 godina, a prijave traju do Uskrsa, 31. ožujka. Program možete vidjeti na oglasnoj ploči, a zainteresirane molimo da nam ostave kontakt podatke u sakristiji.

- Preporučujemo župni listić, knjižicu „Manreza“ i tisak na stoliću.

- Korizma je vrijeme intenzivnijeg duhovnog života izraženoga posebno kroz molitvu i djela ljubavi. Iskoristimo ovo vrijeme za osobnu izgradnju, molitvu, susret s Bogom  i samim sobom. 

NEKA NAS SVE PRATI I KOD BOGA ZAGOVARA BEZGREŠNO SRCE MARIJINO!