Pages Navigation Menu

Jordanovac 110, Zagreb

Župni oglasi – 4. Nedjelja došašća

B – 4. NEDJELJA DOŠAŠĆA

  1. PROSINCA 2020.

Ponedjeljak: Sv. Petar Kanizije, prezbiter i crkveni naučitelj 

Četvrtak: Badnjak, Adam i Eva (Post)

Petak: Rođenje Gospodinovo – Božić

Subota: . Stjepan Prvomučenik, blagdan

Nedjelja: Sv. Obitelj Isusa, Marije i Josipa

– Na Badnjak su sv. mise ujutro u 06,00 i 7 sati. Dječja polnoćka je u 17,00 sati, a druge polnoćke su u 18:30 i u 20:00 sati.

Na Božić su mise kao nedjeljom, a na sv. Stjepan u 08,00; 11,00 i 18,30 sati.

– prigoda za Božićnu ispovijed je pod svakom misom a osobito do Božića 1 sat prije večernje svete mise. Također raspored bogoslužja koji je namijenjen za blagoslov obitelji, koji je ove godine drugačijeg tipa nego tradicionalni  pogledajte na oglasnoj ploči ili web stranici župe.

– nakon sv. mise molimo vas za suradnju, tko može neka se javi u sakristiju ili ured za podjelu kuverti kako bi uz vašu pomoć što prije bile razdijeljene, jer u njima se nalazi objašnjenje za blagoslov obitelji i Kardinalovo pismo. Unaprijed vam zahvaljujem za suradnju i hvala onima koji su već pomogli.

– također godišnjak Župe BSM izaći će malo kasnije u siječnju

– ovaj tjedan umjesto četvrtka nastavljamo sa 24 satnim klanjanjem u srijedu klanjanje će početi u srijedu u 16 sati a završava u četvrtak u 16 –  nakana klanjanja je za osobni duhovni rast u vjeri, za duhovno obnovu župe i za sve ljude koji žive i djeluju na području naše župe.

– veliko hvala svima na suradnji i pomoći ljudima u potrebi

– Stigao je novi broj Glasa koncila, Katolički tjednik, a pogledajte i ostali tisak na stoliću. U sakristiji možete nabaviti kalendare.

NEKA NAS SVE PRATI  I KOD BOGA ZAGOVARA BEZGREŠNO SRCE MARIJINO.