Pages Navigation Menu

Jordanovac 110, Zagreb

Župni oglasi – 28. Nedjelja kroz godinu

A – 28. NEDJELJA KROZ GODINU

11. listopada 2020.

Četvrtak: Sv. Terezija Avilska, djevica i crkvena naučiteljica

Petak: Sv. Hedviga; Sv. Marija Margareta Alacoque

Subota: Sv. Ignacije Antiohijski, biskup i mučenik

Slijedeća nedjelja je misijska nedjelja

– jučer u našoj župi prvu pričest je primilo 45 prvopričesnika, zahvaljujem svima koji su uložili svoj trud i napor oko pripreme prvopričesnika, a osobito sestri Jeronimi, kapelanu Mislavu, dječjem zboru, orguljašu Dubravku i svima ostalima.

– krizma je sljedeće subote 17. listopada u 11:00, zbog epidemioloških mjera molimo da na tim svečanostima budu prisutni samo članovi uže obitelji.

– podsjećamo krizmanike i prvopričesnike za sljedeću godinu 2020/21, da se prijave online preko stranice e – župa, hvala onima koji su to već učinili.

– Stigao je novi broj Glas koncila, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Mak, Katolički tjednik, također izašao je novi broj časopisa Obnovljen život kojeg uređuju naši patri isusovci. U novom broju možete pročitati članke koji govorre – o Isusovom odnosu prema drugomu i drugačijemu – o shvačanju etičkih vrijedosti, o dostojanstvenom umiranju, o krizi COVID-19 kao o pozivu na evanđeosku realnost i hrabrost i dr.,  pogledajte i ostali tisak na stoliću.

Druge aktualnosti. Izišla je nova knjiga “Odjeci Božje Riječi” (biblijska tematika) p. Josipa Batinić našeg misnika i ispovjednika. Dio novčani prihoda namijenit će se i u dobrotvorne svrhe. I druge njegove knjige moći ćete kupiti u sakristiji Crkve i na Radio Mariji u Kolegiju.

– Molimo Vas da poštujete Epidemiološke mjere, odnosno da i u crkvi nosite maske i na ulazu dezinficirate ruke.

NEKA NAS SVE PRATI  I KOD BOGA ZAGOVARA BEZGREŠNO SRCE MARIJINO.