Pages Navigation Menu

Jordanovac 110, Zagreb

Župni oglasi – 27. Nedjelja kroz godinu

A – 27. NEDJELJA KROZ GODINU

  1. listopada 2020.

Ponedjeljak: Sv. Faustina Kowalska, redovnica, mističarka

Utorak: Sv. Bruno, prezbiter, utemeljitelj kartuzijanskog reda

Srijeda: Bl. Djevica Marija od krunice

Petak: Sv. Demetrije i drugovi, mučenici – Dan neovisnosti

– U srijedu 07. listopada, obilježit ćemo 3. rođendan projekta Pod smokvom. Projekt je to putem kojega mladi svećenici i volonteri navještaju Evanđelje preko medija i društvenih mreža. Nakon svete mise u 18,30, pokretač projekta, redovnik pavlin, svećenik, te doktorant Papinskog biblijskog instituta u Rimu, pater Mate Kolak, održat će nam nagovor o tome kako kao laici možemo Svetom Pismu dati važno mjesto u našoj svakodnevici. Na ovaj događaj pozvani su svi iz župe, a osobito su pozvani krizmanici i njihovi roditelji.

– prva pričest je sljedeće subote 10. listopada u 11:00 sati, dok će krizma biti 17. listopada u 11:00, zbog epidemioloških mjera molimo da na tim svečanostima budu prisutni samo članovi uže obitelji

– u srijedu  je 63. – obljetnica smrti službenice Božje Marice Stanković – tom prigodom euharistijsko slavlje u 18:30 u našoj župi  predvoditi će vlč. Milan Pušec

– Zahvaljujemo vam na suradnji u prikupljanju milodara za kršćane u Svetoj zemlji, ali i za potrebe Svetog Oca u njegovu apostolskom i karitativnom djelu služenja Crkvi.

– podsjećamo krizmanike i prvopričesnike za sljedeću godinu 2020/21, da se prijave online preko stranice e – župa, hvala onima koji su to već učinili.

– Pozivamo djecu na probe pjevanja subotom u 10:00 sati.

– također pozivamo sve mlade koji se žele uključiti u zbor mladi pod misom u 18:30, da se javiti voditeljici zbora Mirti Lice, to se može učiniti svake nedjelje prije i poslije mise, dobro došli.

– Stigao je novi broj Glas koncila, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Mak, Katolički tjednik a pogledajte i ostali tisak na stoliću.

– Molimo Vas da poštujete Epidemiološke mjere, odnosno da i u crkvi nosite maske i na ulazu dezinficirate ruke.

NEKA NAS SVE PRATI  I KOD BOGA ZAGOVARA BEZGREŠNO SRCE MARIJINO.