Pages Navigation Menu

Jordanovac 110, Zagreb

Župni oglasi – 20. Nedjelja kroz godinu (A)

  1. NEDJELJA KROZ GODINU – A                                                                                                16. kolovoza 2020

 

Utorak: Sv. Jelena križarica

Četvrtak: Sv.  Bernard, naučitelj crkve

Petak: Sv. Pio x, papa

Subota: Blažena Djevica Marija kraljica

 

Ljetni raspored (tijekom srpnja i kolovoza) rada župnog ureda: utorak-petak: 17.30 -18.15. Hitne stvari možete dogovoriti i nakon svake mise, manje žurne stvari i putem e-pošte!

Ljetni nedjeljni raspored sv. misa: 8.00, 10.00 i 18.30.

Predvorje crkve i kapelica su otvoreni za pojedinačnu molitvu radnim danom: 7.00 – 12.00;  17.00 – 19.00, nedjeljom i blagdanom u vremenu sv. misa.

Danas pod misom u 10 sati u nazočnosti nadbiskupskog delegata obavit će se primopredaja vođenja župe; zahvalit ćemo se dosadašnjom župniku p. Ivici Musi i pozdraviti novoga p. Tomislava Magića.

Potres kojie pogodio naš grad stavio je u nezavidan položaj i neke članove naše župne zajednice jedna četveročlana obitelj iz naše župe morala se iseliti iz porušenog stana čija će obnova potrajati. Od grada su dobili na korištenje stan, međutim nenamješten. Imovinske mogućnosti obitelji su vrlo skromne; Otac obitelji je slabovidna osoba i stopostotni invalid, sa skromnim primanjima obitelj podiže  dvije kćeri školarke od 10 i 12 godina. Velika bi im pomoć bila dobiti namještaj, naravno rabljeni, pa pozivao one koji imaju viška da na ovaj konkretan način priskoče u pomoć. Dodatna bi bila pomoć kada bi se i prijevoz organizirao.  Svi koji bi željeli pomoći mogu direktno kontaktirati gospodina Tomislavanam na broj telefona:

091 5090183 ili 091 2290 053

Unaprijed Hvala!

Stigao je novi broj Glasa Koncila, Katoličkog tjednika, novi broj Obnovljenog života,  pogledajte i ostali tisak na stoliću.

– Božja zaštita neka nas sve prati, bilo na odmoru ili na poslu.