Pages Navigation Menu

Jordanovac 110, Zagreb

Župni oglasi – 4. Vazmena nedjelja (A)

  1. VAZMENA NEDJELJA (A)                                                                                                      3. SVIBNJA 2020.

 

PONEDJELJAK: Sv. Florijan, mučenik, suzaštitnik Zagrebačke nadbiskupije

Srijeda: Sv. Irenej, Sv.Dominik Savio

Četvrtak: Sv. Dujam, biskup i mučenik

Petak: Bl. Marija posrednica

 

 Danas je Nedjelja Dobroga Pastira.

U mjesecu svibnju, Gospinom mjesecu, pozivamo Vas na svibanjske pobožnosti i moljenje krunice svaki dan u 18.00 sati.

Nadam se da ste se upoznali s uputama za ponašanje u crkvama u skladu s trenutnim stanjem. Mi smo u povoljnom položaju jer imamo veliku crkvu i ozvučenje koje pokriva kapelicu, predvorje i prostor ispred crkve. Naravno nije to ona neposrednost naših susreta kao inače no može se ostati i porazgovarati također i na velikom trgu ispred crkve.

Za neke stvari molimo za malo strpljenja. Poslije sv.misa možete u župnom uredu dogovoriti sv. mise i ostale hitne stvari. Za manje hitne stvari župni ured radi po dogovoru. Dostupni i smo i nadalje na kontakte: fiksni: 235 4310  ili na mob: 092 330 4602, Ostale (manje žurne) upite poslati na e-adresu: info@zupa-jordanovac.hr.  Dogovoriti ćemo vrijeme dolaska da se izbjegnu gužve i čekanje pred uredom.

Prva sv.Pričest i Krizma su do daljnjega odgođeni. Javit ćemo čim nešto bude jasnije.

Svima koji se u ovom zahtjevnom vremenu sjetiše i potreba naše župe, posebno karitasa, od srca hvala na pomoći! Jednako je vrijedna i podrška izražena verbalno ili u tišini molitve. Svima hvala!