Pages Navigation Menu

Jordanovac 110, Zagreb

Prva sv. Pričest: Info za roditelje

Poštovani Roditelji naših Prvopričesnika

 

Normalizacija stanja poslije prijetnje epidemije nas potiče da i u vjerskom životu zaokružimo ono što predstavlja važne korake u našoj ugradnji u Crkvu. Naravno mislimo svi sada na način kako bi proslavili Prvu Sv.Pričest ovogodišnjih trećaša (i ponekog starijeg), kako ne bi doživjeli da su marginalizirani u ovom hrvanju s poteškoćama ove školske godine koja se, nadamo se, neće ponoviti.

Veći dio vas je sudjelovao u blic-anketi koju je proveo naš kapelan Petar o (ne)mogućnostima i (ne)pripravnosti za ovu svečanost do kraja tekuće školske godine, odnosno alternativnu organizaciju proslave najesen. Molio bih one koji su nam ostali nedostupni telefonskim putem da putem e-pošte naše župe dadnu svoje mišljenje o ovome. Naravno možete postaviti i druga pitanja.

Na osnovu provedene ankete i vaših mailova, uzevši u obzir i ostale tzv. „objektivne čimbenike“, preko naše web stranice bit će javljeno što i kako dalje u svezi Prve Sv.Pričesti.

Nema razloga za napetost (dovoljno je ima po drugim pitanjima), pokušat ćemo naći najprihvatljivije rješenje za sve, kao što je npr. vjerojatnost da će, ako neke zaštitne mjere ostanu trajno na snazi, prva Sv.Pričest biti organizirana u dvije grupe.

No,  idemo sada napraviti prvi korak. Molimo očitovanje (putem naše e-adrese) onih koje kapelan dosad nije telefonski kontaktirao:

Prva Sv.Pričest?

Lipanj?

Ili najesen?

 

Naš kontakt info@zupa-jordanovac.hr

 

Vaši svećenici:

p.Ivica Musa, župnik, p.Petar Klarić, kapelan