Pages Navigation Menu

Jordanovac 110, Zagreb

Župni oglasi – 4. Korizmena nedjelja (A)

  1. KORIZMENA NEDJELJA (A), Sredoposna                                                                                           22. ožujak  2020

 

Srijeda:  Navještenje Gospodinovo – Blagovijest

Četvrtak: Sv. Montan i Maksima, srijemski mučenici

 

U skladu s odlukama HBK o mjerama sprječavanja širenja bolesti (vidi  www.ika.hr)  naša župa donosi slijedeće upute:

Od 20. ožujka uključno neće se slaviti sv. mise u našoj crkvi ili kapelici, kao ni u kapelicama na području župe. Sakramente koji imaju karakter urgentnosti (ispovijed teških bolesnika i bolesničko pomazanje) se mogu dogovoriti na dolje naznačene načine, dijeljenje ostalih sakramenata se odgađa (nejasnoće šaljite na e-mail župe).

Od petka 20. ožujka do daljnjega župni ured i pastoralni centar ne rade!

Neodgodive slučajeve možete dogovoriti pozivom na 

            fiksni: 235 4310  ili na mob: 092 330 4602

Ostale (manje žurne) upite poslati na e-adresu: info@zupa-jordanovac.hr

Odgovor ćete dobiti u roku od 24 sata!

Škrabica na zidu u predvorju crkve, kod Gospinog kipa, može također poslužiti kao poštanski sandučić!

Pratite  informacije vezane za našu župu na našoj web stranici:       www.zupa-jordanovac.hr

Kapelica sv. Josipa (u predvorju crkve) će biti otvorena 8.00 – 19.00.

Za potrebe akcije Tjedan solidarnosti s Crkvom i ljudima u BiH, naša župa je prikupila 6.500 kn. Darovateljima od srca hvala!

U kapeli FFRZ-a svaki dan u 12h služi se sv. Misa koja se uživo prenosi na adresi facebook.com/studentski.kapelan.jordanovac

 Misne nakane: sve misne nakane koje su upisane od 20.ožujka uključno pa do kraja ovoga izvanrednog stanja, župnik i kapelan će odslužiti na privatnim misama bez naroda, prema datumima na koje su upisani.

U nemogućnosti biti povezani vanjskim molitvenim okupljanjima ostanimo povezanim molitvenim lancem, kao i praktičnom solidarnošću s našim starijima.

OBAVIJEST KARITASA NAŠE ŽUPE: Ove godine,  iz poznatih razloga,  nismo u mogućnosti prikupljati hranu i higijenske potrepštine za pakete koje bi potom dijelili.

No, možemo pomoći donacijom u novcu, kako se to djelimično i ranije činilo. Stoga oni koji žele uljepšati Uskrs našim sužupljanima u potrebi, mogu uplatiti prilog online ( račun je na web stranici naše župe) ili osobno – (najavite dolazak). 

Svima unaprijed od srca zahvaljujemo!