Pages Navigation Menu

Jordanovac 110, Zagreb

Župni oglasi – 4. Korizmena nedjelja (C),

4. KORIZMENA NEDJELJA (C), Sredoposna

31. ožujak 2019. 

 

Ponedjeljak: Sv.Venancije i Anastazije, mučenici

Srijeda, Sv.Siksto I, papa, mučenik

Četvrtak: Sv.Izidor Seviljski, naučitelj Crkve

Petak: Sv.Vinko Fererski,

 

U petak je prvi petak. U subotu – prva subota u mjesecu, Cenakul u našoj crkvi. Napomena. U subotu nema jutarnje mise u 7.00. već u 10.00., tj. misa Cenakula

U utorak križni put predvode članovi Obiteljska zajednica, koji imaju i sastanak poslije sv.mise, u petak bogoslovi iz Kolegija.

Danas poslije podne naša župa predvodi osmu postaju križnoga puta za djecu na Ksaveru. Pozivam djecu i roditelje da se okupimo u 14.00 sati ispred crkve i zajedno pješice pođemo do Ksavera, one kojim je bliži Mirogoj neka nas tamo pričekaju u 14.15, pa zajedno idemo dalje. Križni put počinje u 15.00 sati.

Najavljujemo unaprijed Duhovna obnova za roditelje krizmanika: 12.travnja, započinje s križnim putem, s početkom u 18.00, završetak oko 19.30.Prilika i za uskrsnu ispovijed.

Za potrebe akcije Tjedan solidarnosti s Crkvom i ljudima u BiH, naša župa je prikupila 10.300 kn. Darovateljima od srca hvala!

Novi su brojevi Glasa Koncila, Katoličkog tjednika,  i ostalog tiska na stoliću.

U sredini smo korizme – pokorom i djelima ljubavi utiremo put Svetkovini Uskrsa. Zazivamo Božji blagoslov za ustrajnost na tom putu.