Pages Navigation Menu

Jordanovac 110, Zagreb

Župni oglasi – 3. (C) nedjelja Došašća

C – 3. NEDJELJA DOŠAŠĆA

  1. prosinca 2018.

Petak:  Sv. Petar Kanizije, prezbiter i crkveni naučitelj

 – Danas je NEDJELJA KARITASA, – kroz nacionalnu božićnu akciju Hrvatskog Karitasa Podijeli s onim koji nema želimo pomoći siromašnim obiteljima. Pri dnu crkve je škrabica za dobrovoljne priloge u tu svrhu.

– I ove godine župni karitas priprema pakete za više od 40  obitelji iz župe kojima je pomoć potrebna. Još danas prije podne možete donijeti hranu i higijenske potrepštine. Zahvaljujem članovima našega župnog karitasa na velikom trudu. Također zahvaljujem im za pripremu darova za sv. Nikolu. Hvala puno s. Jeronimi i svima koji su prošle nedjelje sudjelovali u programu.

– Danas pod misom u 9.30 je predstavljanje krizmanika.

– Božićna ispovijed za djecu, osnovnoškolce u četvrtak u 17.00 h.

– Novi župljani naše župe mogu se predbilježiti za blagoslov obitelji u župnom uredu ili sakristiji.

– Još danas možete prijaviti za ispovijed starije i nemoćne župljane u župnom uredu ili sakristiji. Prijavnica se nalazi također na stoliću. . Svećenici će naše nemoćne i bolesne pohoditi uz prethodnu najavu od 17. do 21. prosinca.

– Mise zornice su dobro posjećene ovoga Došašća. Sasvim je prikladno priključiti se ovih preostalih malo više od tjedan dana. To može biti dobra priprava za Božić.

-Raspored termina za predbožićnu sv.ispovijed kao i sv.misa u dane pred i u vrijeme Božića do Bogojavljenja možete vidjeti na oglasnoj ploči i na web stranici župe.

– U potrazi smo za župnim poštarima koji će pomoći u podjeli našega župnog lista. Mogu se prijaviti u sakristiji.

 – Pogledajte novi broj katoličkog tiska na stoliću. U sakristiji možete nabaviti katoličke kalendare.