Pages Navigation Menu

Jordanovac 110, Zagreb

Župni oglasi

B – 4. NEDJELJA DOŠAŠĆA

  1. PROSINCA 2017.

Ponedjeljak: Rođenje Gospodiovo – BOŽIĆ

Utorak: Sv. Stjepan Prvomučenik, blagdan

Srijeda: Sv. Ivan, apostol i evanđelist

Četvrtak: Nevina Dječica, mučenici – blagdan

Nedjelja: Sv. Obitelj Isusa, Marije i Josipa; ujedno i stara godina

 

– Večeras, na Badnjak Dječja polnoćka je u 20,00 sati, a pola sata prije polnoćke, tj. u 19,30 je božićna priredba. Nema sv. Mise u 18:30 sati. Glavna polnoćka je u 24,00 sata.

Sutra na Božić su mise kao nedjeljom, a na sv. Stjepan u 08,00; 11,00 i 18,30 sati.

U nedjelju na staru godinu, pod večernjom sv. misom u 18,30 sati zahvalit ćemo Bogu za proteklu godinu.

 

– Raspored ispovijedanja za ove dane možete vidjeti na oglasnoj ploči. Također i raspored blagoslova obitelji  pogledajte na oglasnoj ploči ili web stranici župe. Počinjemo sa blagoslovom u utorak 26. prosinca poslije podne. Zbog blagoslova obitelji, župni ured neće raditi.

 

– U četvrtak 28.12. nakon večernje sv. mise u našoj crkvi gostuje KUD «Frankopan» iz Remeta. Oni nam daruju prekrasan božićni koncert i svi ste dobro došli.

– I ove godine župni karitas, uz veliku vašu darežljivost, pripremio je 43 paketa za one kojima je pomoć potrebna. Zahvaljujem članovima župnog karitasa na velikom trudu. Mnogima smo podijelili također i novčanu pomoć.

 

Krizma će biti 12. svibnja pod sv. Misom u 11:00 sati, a prva sv. Pričest 20. svibnja pod sv. Misom u 11:00 sati.

 

– Stigao je novi broj Glasa koncila, Katolički tjednik, a pogledajte i ostali tisak na stoliću. U sakristiji možete nabaviti kalendare po povoljnoj cijeni.

Ako netko nije dobio župni list „Srce Marijino“, može ga uzeti na stoliću pri dnu crkve ili u sakristiji.

Od prošlog četvrtka novi stari župnik je p. Ivica Musa, a liturgijsko uvođenje u službu bit će u nedjelju 7. siječnja 2018. Dobro došao! I želimo mu plodan rad na župi.

Hvala svima na svakom susretu, svakoj riječi, svakom znaku pažnje, svakoj molitvi : hvala na svemu. Neka nas dobri Bog i dalje ujedinjuje u molitvama.